"Ik kom uit de lichtreclame en weet veel af van het monteren van licht in diverse objecten. Ik dacht: wat als ik een grafmonument zou kunnen ontwerpen dat licht geeft? Zou dat realiseerbaar zijn?"

 

 

Het verhaal van Monulights

In het tv-programma ‘Het Beste Idee van Nederland’ vertelde een vader dat hij zijn jongste dochtertje had verloren. De vader had een lantaarn bedacht die 30 dagen kon branden, zodat hun dochtertje niet in het donker achter bleef. Ik was geraakt. Ik wist precies hoe dit gezin zich voelde. Ook in mijn familie is een kind te jong overleden.

 

Zeven jaar ben ik bezig geweest met het ontwerp. Uitproberen, doorvragen, onderzoek doen, vallen en weer opstaan.

 

Van klein idee naar 7 jaar onderzoek en realisatie

Toen begon er een idee te groeien. Ik werk al jaren in de lichtreclame en weet veel af van het monteren van licht in diverse objecten. Wat als ik een grafmonument zou kunnen ontwerpen dat licht geeft? Een lichtje dat altijd aanblijft en dat ervoor zorgt dat jouw dierbare niet in het donker wordt achtergelaten. Zeven jaar ben ik bezig geweest met het ontwerp. Uitproberen, doorvragen, onderzoek doen, vallen en weer opstaan. Wanneer je een product maakt als dit dan wil je dat het klopt. Dat alles betrouwbaar werkt en dat het rust uitstraalt. Het mag geen kermis worden op de begraafplaats. Het verdriet om een dierbare achter te moeten laten in het donker is niet wat je wilt voor je geliefde.

Met de hand gemaakt

En nu is het er. Een verlicht monument dat met de hand wordt gemaakt. Door gepassioneerde vakmensen die dankbaar zijn dat ze zo’n mooi gebaar mogen uitvoeren. Ik hoop dat de grafmonumenten van Monulights een lichtje in het donker kunnen zijn voor de mensen die achterblijven. Een prachtig, verlicht monument dat troost biedt en onze begraafplaatsen ietsje minder ‘donker’ maakt.

 

Waar wij voor staan

 

Bezieling & passie
Een grafmonument is niet iets wat je moet maken, je mag het maken. We zijn ontzettend dankbaar voor het mooie werk wat we kunnen doen en hebben de bezieling en passie om van ieder monument iets bijzonders te maken.

Meesterschap
Ieder monument wordt met de hand gemaakt door vakmensen die alleen tevreden zijn met het hoogst haalbare in kwaliteit. We leveren de producten alleen als we er zelf voor 100% achter staan.

Respectvolle communicatie
We verkopen niet zomaar een product. Een monument is zo persoonlijk en vol emotie, daar hoort respect bij. Respectvolle communicatie over de voorbereiding, het maatwerk en de levering. Duidelijke communicatie, omdat het leven op dat moment al moeilijk genoeg is.

 

 

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen over onze Monulights monumenten?
Bel of mail ons, we helpen u graag verder.

Contact opnemen

 

 

© MonuLights 2024 | Alle rechten voorbehouden | Website door Instalweb & Beingbrand