Monulights

Enlightened with love

Verlicht grafsteen: uniek en liefdevol

Wij willen u ten eerste condoleren met het verlies van uw dierbare. Nu het moment is aangebroken om een mooie grafsteen uit te zoeken kunnen we u hopelijk inspireren met onze verlichte Monulights grafstenen. Alle grafstenen worden met de hand gemaakt, wat betekent dat we aandacht aan het ontwerp besteden en (bijna) alles mogelijk is.

Verlichte grafsteen kopen 

Het uitzoeken en kopen van een grafsteen kan best lastig en confronterend zijn. Je wil graag iets bijzonders en persoonlijks. Iets wat past bij jouw dierbare, zo persoonlijk mogelijk. Ook wij vinden dat belangrijk. Daarom is vrijwel alles mogelijk bij een Monulights grafsteen. Van tekst tot portret of afbeelding, van illustratie tot kleur. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden, maar wilt u onze grafstenen in het echt zien? Dat kan! Bekijk hier waar de verlichte grafstenen verkrijgbaar zijn

 

Tekst op een grafsteen

Op een Monulights grafsteen kunt u naast de naam en data ook tekst plaatsen, zoals een gedicht of een laatste groet. Dit tekent de steenhouwerij tijdens de afspraak direct voor u in het ontwerp. Hierbij heeft u ook de keuze uit verschillende lettertypes en groottes. De tekst op de grafsteen wordt gelaserd, maar kan ook worden uitgelicht in Kristalglas en/of Acrylaat met rvs-goud of brons look.

Lees verder ↓

Kleuren

U kunt kiezen uit vier verschillende kleuren voor de grafsteen.

Monulights monument White Marble
White Marble
Monulights monument Earth Taupe
Earth Taupe
Monulights monument Respectful Grey
Respectful Grey
Monulights monument Crystal Black
Crystal Black

Grafsteen met verlichte afbeelding

Wij maken de afbeelding op de grafsteen voor u op maat. Dus (bijna) alles is mogelijk. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende materialen:

1

Kristalglas in rvs-houders, de tekst en/of afbeelding wordt gelaserd, waarbij het ook mogelijk is om een silhouet van een portret, tekening of een silhouet uit te lichten.

2

Acrylaat met een afbeelding op maat in alle mogelijke kleuren, die in het donker één kleur (warm wit) uitlicht. 

3

Acrylaat met rvs-goud of brons-look met tekst en/of portret afbeelding op maat, die in het donker één kleur (warm wit) uitlicht.  

 

 

“ Ik ben zo ontroerd van wat u heeft ontdekt en ontworpen. Dit past bij wat ik al jaren zoek. ”

“ Nogmaals complimenten voor jullie bijzonder waardevolle idee. Het zal voor veel mensen een lichtpuntje zijn in de verwerking van het intense verlies. ”

“ In de laatste dagen van het ziekbed van mijn moeder vond ze het fijn om een lichtje aan te hebben. Ze werd bang in het donker. Hoe fijn was het geweest als we ook na haar overlijden een lichtje hadden kunnen verwerken in haar grafsteen. ”
A. Peters

“ Ik heb de monumenten van Monulights in het echt mogen bewonderen. Prachtig. Je wordt er stil van. ”
K. Rozenboom

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen over onze Monulights monumenten?
Bel of mail ons, we helpen u graag verder.

Contact opnemen

© MonuLights 2024 | Alle rechten voorbehouden | Website door Instalweb & Beingbrand